Tratare acnee cu laser

Pret redus 249 Lei

Acneea este o afectiune inflamatorie a epidermei aparuta ca urmare a unei hipersecretii a glandelor sebacee cu suprainfectia bacteriana a sebumului.
Hrana pentru bacteriile ce provoaca acneea este sebumul,iar pe aceasta se bazeaza terapia cu laser.

Tratamentul acneei se realizaza prin mai multe metode: tratament medicamentos, antiinflamator, alimentar, cu creme, iar cel mai modern tratament este TRATAMENTUL cu LASER.
Tratarea acneei cu laser are doua obiective:scaderea secretiei de sebum si inlaturarea retentiei de sebum.

Acest tratament se realizeaza prin actiunea directa ce o exercita energia luminii laser asupra foliculului pilos-rezervor al sebumului.Lumina laser actioneaza asupra fibrelor de colagen din componenta foliculului pilos, contractandu-le, realizandu-se micsorarea foliculului. Obtinandu-se un volum mai mic al foliculului pilos vom obtine si un continut mai mic de sebum, continut insuficient pentru dezvoltarea bacteriilor.
Tratament acneei cu laser sau a cicatricilor postacneice este o terapie locala, nedureroasa, îngrijire nuproduce radiatii ionizante, nu sunt secundare, nu producem scaderea globulelor albe sau rosii, nu reprezinta pericol de contaminare bacteriana sau virala.