Micropigmentare Ochi Soft eyeliner

Preț prima sedinta – 499 lei
Preț retus (30 zile) – 499 lei

ACHITARE IN AVANS LA PRIMA SEDINTA 899 RON (AMBELE SEDINTE)

Descoperă Eleganța cu Tehnica Soft Eyeliner: O Privire Definită într-un Mod Refined

Tehnica Soft Eyeliner reprezintă o modalitate sofisticată de a transforma și defini privirea prin aplicarea tușului și împrăștierea culorii într-un mod care adaugă un plus de rafinament. Acest proces complex, dar elegant, își găsește rădăcinile în arta machiajului și aduce cu sine multiple avantaje pentru cei care își doresc un look impecabil în orice împrejurare.

În primul rând, procedura de trasare a liniei de tuș presupune o abordare atentă și precisă pentru a evidenția frumusețea naturală a ochilor. Fiecare linie trasată are scopul de a contura și defini forma ochilor, oferind adâncime privirii tale. Specialiștii care practică tehnica Soft Eyeliner sunt pricepuți în crearea unor linii fine și subtile sau a unor contururi mai dramatice, în funcție de preferințele fiecărei persoane.

Un aspect esențial al acestei tehnici este împrăștierea culorii pe pleoapa superioară mobilă. Această etapă implică aplicarea cu atenție a umbrelor pentru a obține un efect plăcut și natural. Astfel, Soft Eyeliner nu doar definește linia ochilor, ci și adaugă o notă subtilă de culoare și profunzime care completează armonios întregul machiaj.

Ceea ce face tehnica Soft Eyeliner și mai atractivă este faptul că este o procedură nedureroasă, desfășurată în condiții de igienă impecabilă. Profesioniștii în domeniu pun mare accent pe siguranța și confortul clientului, asigurându-se că fiecare pas al procedurii este realizat cu atenție și cu produse de calitate superioară.

Alegând să experimentezi tehnica Soft Eyeliner, nu doar că obții un look impecabil, dar și economisești timp în fiecare dimineață. Nu mai este nevoie să petreci minute prețioase în fața oglinzii încercând să obții același rezultat, deoarece conturul ochilor tăi va fi deja definit și gata să îți completeze frumusețea naturală.

Este important să menționăm că Soft Eyeliner nu este doar despre aspectul estetic, ci și despre stima de sine. Ochii bine conturați și definși pot aduce un plus de încredere și pot sublinia expresivitatea feței tale. Așadar, alege să te bucuri de beneficiile tehnicii Soft Eyeliner și transformă-ți privirea într-un mod care te reprezintă și te pune în valoare în orice situație. Eleganța este la îndemâna ta!

Alte servicii oferite de Sophia Tratamente:

1. Tratament Facial de Curatare si Hidratare 
 Un tratament facial de curățare perfecta , hidratare intensa,rezultate vizibile de la prima sedinta.Estetica faciala, lifting cosmetic,Guinot-Paris-facial Institut

2.Hydrafacial
 Tratament facial de curățare și hidratare ce îmbină proceduri de exfoliere,extractie,masaj,curățare si hidratare.
 Riduri fine,pori congestionati,acnee, pete pigmentare,puncte negre.

3. INDEPARTARE TATUAJ LASER

 Indepartare tatuaj facial, sprancene – 300 ron/sedinta.
 Indepartarea tatuajelor faciale cat si corporale cu laser este cea mai eficienta si sigura solutie.

4. MICROPIGMENTARE SPRENCENE-PRET TATUAJ SPEANCENE FIR CU FIR

 Micropigmentare sprencene 499 lei/sedinta prin tehnica pudrare, fir cu fir. Microblading fir cu fir,aspect natural. Tehnica hybrid.

5.MICROPIGMENTARE BUZE- PRET TATUAJ BUZE
 Tatuarea buzelor 499 lei/sedinta prin micropigmentare pudrare,volumizare,contur natural Perma Blend Lux. 

6. MICROPIGMENTARE BUZE AQUARELLE-PRET TATUAJ BUZE
 Micropigmentarea buzelor 499 leo/ sedinta AQUARELLE,  buze sărutate, contur,volum Goochie. 

7. MICROBLADING SPRANCENE- SPRANCENE FIR CU FIR
 Microblading-ul 499 lei/sedinta
 Este o tehnica de tatuare a sprâncenelor fir cu fir. Sprancene naturale,fire tatuate ce imita perfect firul de par .

8: MICRODERMABRAZIUNE-TRATAMENT FACIAL
 Microdermabraziune cu capete de diamant curata în profunzime coșurile, punctele negre, ajuta la îmbunătățirea circulației pe zona, pete pigmentare, acnee,riduri fine, cicatrici post acnee,piele imbatranita.

9. OXIGEN HIPERBARIC-TRATAMENT FACIAL
 Tratament facial de curatare si eliminare riduri. Se lucreaza pe un ten cu impuritati, cu pori dilatati,cicatrici, hipopigmentati, riduri fine,puncte negre.

10 TRATAMENT ACNEE CU LASER
 Acneea este eliminata rapid cu Laser anti-acnee. Tehnologia Laser tratează acneea în profunzime. Laserul reduce acneea cu viteza luminii intens pulsate.

 Alege un look impecabil în orice împrejurare!

CUM ARATA CABINETUL SOPHIA TRATAMENTE?

Bine ai venit la Salonul Sophia, unde te invitam sa-ti lasi toate grijile in afara salonului si sa patrunzi in sanctuarul frumuseții și relaxării.
Îmbinam armonia și frumusețea la cele mai înalte standarde..
Deschizând ușa Cabinetului Sophia Tratamente, pătrunzi în lumea stării de bine.
Ne place sa credem ca fiecare detaliu este conceput de Sophia Tratamente pentru ca experiență ta să fie memorabilă.
La Salonul Sophia tehnologia de ultimă generație se împlateste armonios cu metode tradiționale pentru a-ți aduce cele mai potrivite tratamente, adaptate tegumentului dumneavoastră.
Produsele pe care le folosim sunt din gama premium, atenția în îngrijire este la cele mai înalte standarde, igiena și sterilizare impecabile,echipa de specialiști profesionista cu vasta experienta,muzica ambientală relaxanta și atmosfera plina de eleganta și rafinament te induc în lumea stării de bine și relaxării în Cabinetul Cosmetic Sophia Tratamente.