Micropigmentare ochi Eyeliner clasic

Preț prima sedinta – 499 lei
Preț retus (30 zile) – 499 lei

ACHITARE IN AVANS LA PRIMA SEDINTA 899 RON (AMBELE SEDINTE)

Micropigmentare Ochi Eyeliner Clasic: Realizează Un Look Îndrăzneț și Durabil

Dacă îți dorești să scapi de rutina zilnică a aplicării machiajului, micropigmentarea ochilor reprezintă soluția ideală. Simplifică-ți rutina de machiaj cu eyeliner clasic, pentru un look impecabil care rezistă testului timpului.

Procedura de micropigmentare este confortabilă, beneficiind de aplicarea unei creme anestezice pe toată durata tratamentului, adaptată nivelului de sensibilitate al fiecărei cliente.

Micropigmentarea liniei pleoapelor nu numai că îndepărtează grija machiajului zilnic, dar și revigorează privirea, conferind un efect de ridicare. Conturul ochilor eyeliner poate fi personalizat în funcție de preferințe, inclusiv grosime, lungime și culoare (negru, albastru, verde, mov).

Transformă-ți privirea și bucură-te de un eyeliner perfect aplicat în fiecare zi, fără efort. Optează pentru micropigmentarea ochilor, o soluție durabilă și elegantă pentru a-ți evidenția frumusețea naturală.

Descoperă avantajele micropigmentării ochilor și lasă-te în mâinile specialiștilor noștri pentru a obține un eyeliner clasic care să completeze armonios trăsăturile tale. Fii pregătită să îți transformi rutina de machiaj și să te bucuri de un look perfect în fiecare zi!

Alte servicii oferite de Sophia Tratamente:

1. Tratament Facial de Curatare si Hidratare 
 Un tratament facial de curățare perfecta , hidratare intensa,rezultate vizibile de la prima sedinta.Estetica faciala, lifting cosmetic,Guinot-Paris-facial Institut

2.Hydrafacial
 Tratament facial de curățare și hidratare ce îmbină proceduri de exfoliere,extractie,masaj,curățare si hidratare.
 Riduri fine,pori congestionati,acnee, pete pigmentare,puncte negre.

3. INDEPARTARE TATUAJ LASER

 Indepartare tatuaj facial, sprancene – 300 ron/sedinta.
 Indepartarea tatuajelor faciale cat si corporale cu laser este cea mai eficienta si sigura solutie.

4. MICROPIGMENTARE SPRENCENE-PRET TATUAJ SPEANCENE FIR CU FIR

 Micropigmentare sprencene 499 lei/sedinta prin tehnica pudrare, fir cu fir. Microblading fir cu fir,aspect natural. Tehnica hybrid.

5.MICROPIGMENTARE BUZE- PRET TATUAJ BUZE
 Tatuarea buzelor 499 lei/sedinta prin micropigmentare pudrare,volumizare,contur natural Perma Blend Lux. 

6. MICROPIGMENTARE BUZE AQUARELLE-PRET TATUAJ BUZE
 Micropigmentarea buzelor 499 leo/ sedinta AQUARELLE,  buze sărutate, contur,volum Goochie. 

7. MICROBLADING SPRANCENE- SPRANCENE FIR CU FIR
 Microblading-ul 499 lei/sedinta
 Este o tehnica de tatuare a sprâncenelor fir cu fir. Sprancene naturale,fire tatuate ce imita perfect firul de par .

8: MICRODERMABRAZIUNE-TRATAMENT FACIAL
 Microdermabraziune cu capete de diamant curata în profunzime coșurile, punctele negre, ajuta la îmbunătățirea circulației pe zona, pete pigmentare, acnee,riduri fine, cicatrici post acnee,piele imbatranita.

9. OXIGEN HIPERBARIC-TRATAMENT FACIAL
 Tratament facial de curatare si eliminare riduri. Se lucreaza pe un ten cu impuritati, cu pori dilatati,cicatrici, hipopigmentati, riduri fine,puncte negre.

10 TRATAMENT ACNEE CU LASER
 Acneea este eliminata rapid cu Laser anti-acnee. Tehnologia Laser tratează acneea în profunzime. Laserul reduce acneea cu viteza luminii intens pulsate.

 Alege un look impecabil în orice împrejurare!

CUM ARATA CABINETUL SOPHIA TRATAMENTE?

Bine ai venit la Salonul Sophia, unde te invitam sa-ti lasi toate grijile in afara salonului si sa patrunzi in sanctuarul frumuseții și relaxării.
Îmbinam armonia și frumusețea la cele mai înalte standarde..
Deschizând ușa Cabinetului Sophia Tratamente, pătrunzi în lumea stării de bine.
Ne place sa credem ca fiecare detaliu este conceput de Sophia Tratamente pentru ca experiență ta să fie memorabilă.
La Salonul Sophia tehnologia de ultimă generație se împlateste armonios cu metode tradiționale pentru a-ți aduce cele mai potrivite tratamente, adaptate tegumentului dumneavoastră.
Produsele pe care le folosim sunt din gama premium, atenția în îngrijire este la cele mai înalte standarde, igiena și sterilizare impecabile,echipa de specialiști profesionista cu vasta experienta,muzica ambientală relaxanta și atmosfera plina de eleganta și rafinament te induc în lumea stării de bine și relaxării în Cabinetul Cosmetic Sophia Tratamente.