Extensii gene

1D = 150 lei, 2D = 180 lei, 3D=230 lei , 4D = 260 lei

Alege frumusețea semipermanentă aplicând extensii de gene fir cu fir! Prelungește-ți frumusețea la infinit! Aplicarea extensiilor de gene este cea mai simplă si rapida metoda pentru a avea oricând gene lungi și bogate.
  • Extensiile de gene 1D constau în faptul ca vom aplica pentru fiecare geana natură o singură extensie. În funcție de bază naturală a clientului, vom obține volum din lungimea și grosimea extensiei aplicate. Tehnicianul trebuie să acorde o maximă atenție divizării corecte a genelor naturale, astfel încât acestea să nu se lipeasca intre ele.
  • Extensii ale genei 2D. Pentru acest volum se vor putea folosi două extensii care se aplică pe geana naturala. Astfel volumul va fi dublu față de genele naturale ale clientelor.
  • Extensii ale genei 3D-4D. Sunt extensii de volum cu 3-4 aplicații de fir cu fir pe geana naturala.

Sfaturile date acasa clientelor trebuiesc respectate. Cu un minim de atenție din partea lor, acestea vor rezista între 4-5 saptamani.

Durata de aplicare a procedurilor este:

  • Pentru 1D aproximativ 40-50 minute
  • Pentru 2D aproximativ 1h
  • Pentru 3D aproximativ 1h: 30 minute
  • Pentru 4D aproximativ 2h

CUM ARATA CABINETUL SOPHIA TRATAMENTE?

Bine ai venit la Salonul Sophia, unde te invitam sa-ti lasi toate grijile in afara salonului si sa patrunzi in sanctuarul frumuseții și relaxării.
Îmbinam armonia și frumusețea la cele mai înalte standarde..
Deschizând ușa Cabinetului Sophia Tratamente, pătrunzi în lumea stării de bine.
Ne place sa credem ca fiecare detaliu este conceput de Sophia Tratamente pentru ca experiență ta să fie memorabilă.
La Salonul Sophia tehnologia de ultimă generație se împlateste armonios cu metode tradiționale pentru a-ți aduce cele mai potrivite tratamente, adaptate tegumentului dumneavoastră.
Produsele pe care le folosim sunt din gama premium, atenția în îngrijire este la cele mai înalte standarde, igiena și sterilizare impecabile,echipa de specialiști profesionista cu vasta experienta,muzica ambientală relaxanta și atmosfera plina de eleganta și rafinament te induc în lumea stării de bine și relaxării în Cabinetul Cosmetic Sophia Tratamente.