Dermapen

Pret tratament 299 lei

Dermapenul este un dispozitiv medical de ultima generație,căruia i se atașează cartușe sub forma de ace dispuse in cerc,de unică folosință,ce poate fi utilizat atat pentru tratamente corporale cat si pentru tratamentele faciale.

Rezultatele se vad de la prima ședință.

Este nevoie de o sesiune de tratamente 4-6 pentru ca rezultatele cumulative să fie maxim vizibile.

Dermapenul este folosit pentru reducerea imperfecțiuni pielii,aceasta căpătând elasticitate,suport si luminozitate făcând ca ridurile fine să dispară prin accelerarea producției de colagen.Cu ajutorul acestui aparat putem introduce în stratul dermal serurile active,acid hialuronic,vitamina C ducând la o hidratare si tonifiere totală a zonei tegumentului.

Unele dintre cele mai pozitive rezultate le avem pe tratarea urmelor post acnee,pori dilatati, cicatrice post traumatice,post varicela,pete migmentare.

Întreaga procedura durează 40-50 min,este nedureroasă,usor suportabilă iar la final vom aplica crema de protecție cu SPF+50.

In urmatoarele 24-72 de ore edemul se reduce treptat,poate fi urmată de o descuamare a tegumentului,ulterior productia de colagen si elastina crește,iar rezultatele devin vizibile.