Epilare definitiva IPL

Pachet full body – 499 lei / sedinta

Zona mica
  • 3 sedinte – 199 lei
  • 6 sedinte – 499 lei
Zona medie
  • 3 sedinte-455 lei
  • 6 sedinte-699 lei
Zona mare
  • 3 sedinte-499 lei
  • 6 sedinte-899 lei

Zona mica-axile,linie bikini,perciuni,mustata,degete,barbie,pometi.

Zona medie-abdomen,omoplati,inghinal,interfesieri,sani,total fata.

Zona mare-brate,picioare,spate.

Epilarea definitiva cu Lumina Intens Pulsata (IPL) sau fotoepilarea inlatura parul nedorit de pe fata si corp, in functie de caracteristicile fizice ale clientilor (fototip).
Cum actioneaza?
Prin aceasta procedura foliculii sunt indepartati cu ajutorul luminii, prin deteriorarea progresiva a firelor de par aflate in faza de crestere (anagena), cand inca sunt prinse in radacina. Melanina (culoarea firului de par) absoarbe lumina si o directioneaza catre firul de par, unde este transformata intr-o caldura ce distruge celulele germinale care hranesc foliculul si, ulterior, chiar radacina. Astfel, parul va cadea la un interval de 10-15 zile dupa efectuarea sedintei.

Un tratament complet implica 6-8 sedinte pentru epilare faciala si 6-10 sedinte pentru epilare corporala, in functie de fototipul clientului si de istoricul medical. Astfel, culoarea pielii si a parului, zona tratata, sexul si varsta clientului influenteaza rezultatele procedurii. Tratamentul este, insa, eficient de la prima sedinta, cand aproximativ 30% din firele de par sunt distruse. Aceasta procedura ofera rezultate si in cazul pielii bronzate. Tratamentul presupune aplicarea unui gel conductor, care directioneaza lumina intens pulsata catre radacina, pentru a o distruge.
Intervalul de efectuare al sedintelor este lunar, in functie de ritmul de crestere a firelor de par. Respectarea intervalului intre sedinte este esentiala pentru maximizarea rezultatelor.
Pe durata tratamentului parul isi va schimba textura, devenind rar, decolorat si subtire.
Circa 90% din foliculi vor fi distrusi prin procedura de epilare definitiva cu IPL.