Micropigmentare

Pret prima sedinta – 399 RON

Pret retus 299 lei (dupa 30 zile de la prima sedința)

Oferta 600 lei daca se achita ambele proceduri la prima sedinta

Aceasta procedura se realizeaza de un personal calificat,cu o vasta experienta in domeniu. La cerere se poate executa prin tehnica micropigmentarii atat sprâncene fir cu fir, umplerea acestora, pudrare cat si combinarea lor hibrid.

In pozele din secțiunea foto sunt lucrări executate de personalul nostru.

Noi punem pret pe lucrări finale naturale,ce fidelizeaza sprînceana dandu-i un aspect cat mai realistic si simetric.

Sedinta de micropigmentare trebuie să decurgă intr-un cadru adecvat astfel încât să se respecre procedurile, discuția cu clientul despre culoarea sau forma dorită, data programarii retusului.Se dezinfectează zona și se aplică anestezicul timp de 20 de minute.

Se degresează zona cu clorhexidina și se creează formă sprâncenei,urmand pigmentarea, se dau indicații pentru acasa și se programează sedinta de retus.

Procedura poate dura 50 minute și maxim 1h: 30 minute.Durerea poate fi existentă în funcție de gradul de suportabilitate a clientei.

Sedinta de retus este foarte importantă pentru corectia perfectă a sprâncenelor, dar si pentru intensificarea culorii, de aceea se programează această sedință după vindecarea completă a zonei pe un interval de 3-4 saptamani de la prima execuție a  tatuajului.

Micropigmentarea este o tehnică ce presupune introducerea pigmentului în straturile superioare ale pielii.Ulterior vindecarii acestei intervenții, sprâncenele arata ca și cum sunt putrate cu fard.

Cu ajutorul procedurilor de micropigmentare putem realiza sprâncene fir cu fir, umplere-sprînceană plină, pudrare, ombre,hybrid.