Tratament de hidratare si curatare

Tratament de hidratare si curatare

Preturile tratamentului de hidratare si curatare:
Produse gama premium: Academie, Babor, Guinot, 
Apis Profesional,Gerovital Luxury
Pret zona fata 289 ron sedinta/50 min
Pret zona fata + gat + decolteu 389 ron

Produse gama premium: Academie, Babor, Guinot,Apis Profesional, Gerovital Luxury.
Un ten hidratat și curat cu un aspect întinerit.

În cabinetul nostru,Sophia Tratamente, beneficiați de tratamentul facial de curățare în profunzime și hidratare completa, prin eliminarea coșurilor, punctelor negre, comedoamnelor.
Dacă va doriți sa atingeți punctele țintă de hidratare si curățare instantanee nu evitați acest tratament facial iar rezultatul nu întârzie sa apară în cadrul sedintelor: un ten fără imperfectiuni.
Tratamentul facial de curatare in profunzime si hidratare intensa se adresează atât femeilor cât și bărbaților indiferent de vârstă,din viata cărora hidratarea și curățarea trebuie sa facă parte din rutina noastră de îngrijire.

Răsfățul clientelor în cabinetul nostru,Sophia Tratamente, durează 50min/sedinta, iar produsele din gama premium Babor,Academie, Guinot,Apis Profesional, Gerovital Luxury își pun amprenta pe finalitatea tratatului facial.

SEDINTE NECESARE TRATAMENT FACIAL DE CURATARE SI HIDRATARE

-rezultatele sunt vizibile încă de la prima sedinta
-cumularea ședințelor va duce la un rezultat scontat
-se poate repeta la un interval de 3-4 saptamani

STERILIZARE INSTRUMENTAR IN TRATAMENTUL FACIAL DE CURATARE IN PROFUNZIME

 În locația, Sophia Tratamente, toată activitatea se desfășoară intr-un mediu steril.
 Produsele de dezinfectare a aparatului de tatuaj sprancene și a suprafetelor sunt cele folosite în cabinetele stomatologice, urmând sterilizarea în cuptoare cu filtru UV și cuptoare cu temperaturi înalte de 220°-250°C.
 În rest, toate produsele sunt sterile, sigilate și de unica folosință.

Tratamentul de curatare si hidratare:
Fiecare femeie își dorește o piele sănătoasă și strălucitoare. Pentru a obține acest aspect dorit, este esențial să îngrijim și să curățăm pielea în mod corespunzător.
Un tratament de hidratare și curățare profesional, care folosește produse de înaltă calitate, cum ar fi ACADEMIE, BABOR și GUINOT, poate face minuni pentru pielea noastră. Acestia sunt pasi unui tratament de hidratare si curatare la Sophia Tratamente.

Demachiere: Primul pas în procesul de curățare și hidratare este demachierea. Acest pas este esențial pentru a elimina machiajul, impuritățile și poluarea de pe suprafața pielii.

Tonifiere: După demachiere, tonifierea este următorul pas. Tonifierea ajută la echilibrarea pH-ului pielii și pregătește pielea pentru tratamentul următor. Produsele BABOR și GUINOT oferă tonice blânde care hidratează și revitalizează pielea.

Peeling enzimatic: Un peeling enzimatic ușor poate fi următorul pas pentru a elimina celulele moarte ale pielii și a îmbunătăți textura pielii. ACADEMIE oferă produse de peeling enzimatic care sunt eficiente și delicate în același timp.

Vapofor: Procesul de vapofor implică expunerea feței la abur pentru a deschide porii și a pregăti pielea pentru extracții. Aceasta este o modalitate excelentă de a îndepărta punctele negre și albe care pot obstrucționa porii.

Extractii puncte negre și albe: Acest pas implică îndepărtarea cu grijă a punctelor negre și albe pentru a debloca porii și a preveni apariția acneei.

 

Curățarea cu spatula cu ultrasunete sau microdermabraziunea sunt proceduri care ajută la eliminarea impurităților adânc în piele și la exfolierea pielii.

 

Electroderm: Acest pas implică utilizarea curentului electric pentru a îmbunătăți absorbția ingredientelor active din produsele aplicate pe piele. Este un pas crucial pentru maximizarea beneficiilor produselor premium folosite în acest tratament.

Masaj facial: Un masaj facial blând ajută la relaxarea mușchilor feței și la îmbunătățirea circulației sângelui, ceea ce contribuie la o piele sănătoasă și strălucitoare.

Masca: Aplicarea unei măști hidratante și hrănitoare este esențială pentru a reîmprospăta și revigora pielea.

Radiofrecvența: Tratamentul cu radiofrecvență ajută la stimularea producției de colagen și la strângerea pielii, oferind un aspect tânăr și ferm.

Terapia cu ultrasunete: Terapia cu ultrasunete este o modalitate excelentă de a livra nutrienți esențiali în straturile profunde ale pielii și de a îmbunătăți textura pielii.

Crema finală: Tratamentul se încheie cu aplicarea unei creme finale de calitate superioară pentru a sigila toate beneficiile tratamentului și a menține pielea hidratată și strălucitoare.

Masca: Aplicarea unei măști hidratante și hrănitoare este esențială pentru a reîmprospăta și revigora pielea.

Radiofrecvența: Tratamentul cu radiofrecvență ajută la stimularea producției de colagen și la strângerea pielii, oferind un aspect tânăr și ferm.

Terapia cu ultrasunete: Terapia cu ultrasunete este o modalitate excelentă de a livra nutrienți esențiali în straturile profunde ale pielii și de a îmbunătăți textura pielii.

Crema finală: Tratamentul se încheie cu aplicarea unei creme finale de calitate superioară pentru a sigila toate beneficiile tratamentului și a menține pielea hidratată și strălucitoare.

Efectele tratamentului: După un tratament de curatare si hidratare cu produse premium pielea va experimenta o transformare semnificativă. Tenul va deveni mai neted, mai strălucitor și mai sănătos. Demachierea, tonifierea, și peelingul enzimatic pregătesc pielea pentru a absorbi beneficiile ulterioare ale tratamentului.

Vapoforul, extracțiile punctelor negre și albe, precum și curățarea cu ultrasunete sau microdermabraziunea vor elimina impuritățile, reducând semnele acneei și obținând un aspect mai uniform. Electroderma optimizează absorbția ingredientelor active, hrănind pielea în profunzime.

Masajul facial induce relaxarea și circulația sângelui, iar masca oferă hidratare profundă și nutriție.
Radiofrecvența și terapia cu ultrasunete ajută la stimularea colagenului și tonifierea pielii, oferind un aspect tânăr și ferm. Crema finală sigilează beneficiile tratamentului și menține hidratarea.

În final, rezultatul este o piele strălucitoare, netedă, cu textură uniformă și hidratare profundă, care radiază . Este un proces de rejuvenare complet și un moment de răsfățare care va crește încrederea și va sublinia frumusețea naturală. https://elenamiron.ro/blog/importanta-unui-tratament-facial-profesional-lunar

BENEFICIILE TRATAMENTULUI FACIAL DE CURATARE SI HIDRATARE

-Curățare perfecta a tenului 

-Ridurile fine sunt eliminate

-Elasticiatatea pielii

-Efect de lifting facial

– Hidratare maxima

-Strălucire și luminozitate fetei

Alte servicii oferite de Sophia Tratamente:

1. Tratament Facial de Curatare si Hidratare 
 Un tratament facial de curățare perfecta , hidratare intensa,rezultate vizibile de la prima sedinta.Estetica faciala, lifting cosmetic,Guinot-Paris-facial Institut

2.Hydrafacial
 Tratament facial de curățare și hidratare ce îmbină proceduri de exfoliere,extractie,masaj,curățare si hidratare.
 Riduri fine,pori congestionati,acnee, pete pigmentare,puncte negre.

3. INDEPARTARE TATUAJ LASER

 Indepartare tatuaj facial, sprancene – 300 ron/sedinta.
 Indepartarea tatuajelor faciale cat si corporale cu laser este cea mai eficienta si sigura solutie.

4. MICROPIGMENTARE SPRENCENE-PRET TATUAJ SPEANCENE FIR CU FIR

 Micropigmentare sprencene 499 lei/sedinta prin tehnica pudrare, fir cu fir. Microblading fir cu fir,aspect natural. Tehnica hybrid.

5.MICROPIGMENTARE BUZE- PRET TATUAJ BUZE
 Tatuarea buzelor 499 lei/sedinta prin micropigmentare pudrare,volumizare,contur natural Perma Blend Lux. 

6. MICROPIGMENTARE BUZE AQUARELLE-PRET TATUAJ BUZE
 Micropigmentarea buzelor 499 leo/ sedinta AQUARELLE,  buze sărutate, contur,volum Goochie. 

7. MICROBLADING SPRANCENE- SPRANCENE FIR CU FIR
 Microblading-ul 499 lei/sedinta
 Este o tehnica de tatuare a sprâncenelor fir cu fir. Sprancene naturale,fire tatuate ce imita perfect firul de par .

8: MICRODERMABRAZIUNE-TRATAMENT FACIAL
 Microdermabraziune cu capete de diamant curata în profunzime coșurile, punctele negre, ajuta la îmbunătățirea circulației pe zona, pete pigmentare, acnee,riduri fine, cicatrici post acnee,piele imbatranita.

9. OXIGEN HIPERBARIC-TRATAMENT FACIAL
 Tratament facial de curatare si eliminare riduri. Se lucreaza pe un ten cu impuritati, cu pori dilatati,cicatrici, hipopigmentati, riduri fine,puncte negre.

10 TRATAMENT ACNEE CU LASER
 Acneea este eliminata rapid cu Laser anti-acnee. Tehnologia Laser tratează acneea în profunzime. Laserul reduce acneea cu viteza luminii intens pulsate.

 Alege un look impecabil în orice împrejurare!

CUM ARATA CABINETUL SOPHIA TRATAMENTE?

Bine ai venit la Salonul Sophia, unde te invitam sa-ti lasi toate grijile in afara salonului si sa patrunzi in sanctuarul frumuseții și relaxării.
Îmbinam armonia și frumusețea la cele mai înalte standarde..
Deschizând ușa Cabinetului Sophia Tratamente, pătrunzi în lumea stării de bine.
Ne place sa credem ca fiecare detaliu este conceput de Sophia Tratamente pentru ca experiență ta să fie memorabilă.
La Salonul Sophia tehnologia de ultimă generație se împleteste armonios cu metode tradiționale pentru a-ți aduce cele mai potrivite tratamente, adaptate tegumentului dumneavoastră.
Produsele pe care le folosim sunt din gama premium, atenția în îngrijire este la cele mai înalte standarde, igiena și sterilizare impecabile,echipa de specialiști profesionista cu vasta experienta,muzica ambientală relaxanta și atmosfera plina de eleganta și rafinament te induc în lumea stării de bine și relaxării în Cabinetul Cosmetic Sophia Tratamente.