Microdermabraziune si Oxigen Hiperbaric

Produse gama premium: Academie, Babor, Guinot
Pret zona fata 289 ron sedinta/50 min
Pret zona fata + gat + decolteu 389 ron

OXIGEN HIPERBARIC SI MICRODERMABRAZIUNE

Produse gama premium: ACADEMIE, BABOR, GUINOT.

Combinarea și utilizarea acestor doua gigante aparate din sfera cosmeticii faciale duc la rezultate excepționale,ce pot satisface și cele mai exigente cerințe ale clientelor salonului nostru, Sophia Tratamente.
Se lucreaza pe un ten cu impuritati, cu pori dilatati,cicatrici, hipopigmentati, riduri fine,puncte negre.
Cele mai exclusiviste centre de înfrumusețare din lume apelează la aceasta aparatura revoluționară, non-invaziva de tratare a ridurilor cu substanțe active: acid hialironic, colagen,elastina de concentrație intensa pentru rezultate optime.

Principiul de functionare se bazeaza pe infuzia in profunzime cu oxigen,in straturile dermale ale tenului.

Aceasta procedura exfoliaza celulele moarte, hidrateaza intens, lifting facial, imbunatatind circulatia sanguina.

Prin jetul creat introducem pana in straturile cele mai profunde ale pielii, respectiv pana in derm, substante active ducand la o hidratare profunda, cresterea elasticitatii pielii, regenereaza pielea in urma acneei si a cicatricilor.

In urma tratamentului, tegumentul va avea un aspect luminos, sanatos si catifelat.

Aparatul foloseste un dispozitiv revolutionar ce produce un jet supersonic de oxigen combinat cu ser fiziologic medical si substante medicale active, cu presiune ridicata de 200 metrii/secunda.

Cu ajutorul acestui jet infuzam substante active precum: acid hialuronic, aminoacizi, vitamine A, C, E, AHA – acid glicolic, ce se aleg pentru fiecare tip de ten.Produse gama premium: ACADEMIE, BABOR, GUINOT. Tratament complet de curatare, stimulare,eliminare riduri fine,hidratare si oxigenare.
Produsele cosmetice aplicate direct pe piele au devoie de peste 10 ore sa penetreze tegumentul, dar cu tratamentul facial, hiperbaric produsele ajung pana în derm si penetrează țesutul în timpul efectuării procesului de tratament.

– Microdermabraziune cu capete de diamant este un tratament de exfoliere a tenului prin procesul de aspirație .
-Tratamentul facial de microdermabraziune este recunoscut în cosmetica faciala ca fiind una dintre cele mai eficiente metode de curatare , reîmprospătare și refacerea suplețea tenului.
-Pentru a avea o piele mai ferma și tonifianta aceast tratament,microdermabraziune, poate fi utilizat cu succes pentru ca stimulează producția de colagen si elastina prin efectul de vacuum.
-Microdermabraziune cu capete de diamant industrial ne ameliorează aspectul ridurilor și a cicatricilor post acneice, porii dilatați sunt închiși,coșuri și puncte negre sunt curățate.
-Prin tratamentul, microdermabraziune se asigura pregătirea optima a tenului pentru absorbția efectiva a agenților activi naturali,iar rezultatele sunt excelente atunci când microdermabraziuea se combina cu un tratament adecvat, pielea devine capabila sa absoarbă mai repede și mai eficient tratamentul cosmetic potrivit.
-Totodată prin microdermabraziune se realizează o excelenta stimulare a producției de colagen si elastina ,o accelerare a producției de celule noi.

-În cabinetul Sophia Tratamente , microdermabraziune este complet nedureroasa si se desfășoară în condiții de maxima siguranță.
-Acest tratament facial se executa atâta pe toată fata inclusiv zona ochilor cât și pe gat și decolteu. De asemenea microdermabraziune poate fi folosita cu succes si pe zona de spate.
Microdermabraziune cu capete de diamant curata în profunzime coșurile, punctele negre, ajuta la îmbunătățirea circulației pe zona, pete pigmentare, acnee,riduri fine, cicatrici post acnee,piele imbatranita.
– Microdermabraziune este un tratament non-invaziv cu rezultate uluitoare pentru tenul dumneavoastra

Sunt parcurse toate etapele curatarii superficiale. Dupa, cu ajutorul unui jet supersonic de ser fiziologic medical, ce actioneaza dirijat si controlat asupra tegumentului, urmat de un nou jet supersonic de oxigen.
-Curatarea tenului in profunzime de un jet fin de acid gliconic AHA. Jetul este proiectat de la o distanta de 30-50 cm de piele cu viteza supersonica, ce elimina  toxinele, curata tenul in profunzime, stimuleaza drenajul limfatic si microcirculatia sanguina.
Combinarea și utilizarea acestor doua gigante aparate din sfera cosmeticii faciale duc la rezultate excepționale,ce pot satisface și cele mai exigente cerințe ale clientelor salonului nostru, Sophia Tratamente.

Table of Contents

ETAPELE TRATAMENTULUI FACIAL OXIGEN HIPERBARIC SI MICRODERMABRAZIUNE

-Introducerea in straturile epidermei infuzie transdermica substante active (acid hialuronic, vitamine, aminoacizi, ce hidrateaza profund pielea.

-Masaje micro si macro la nivelul celulelor cu ajutorul ustensilelor acesor aparate

-Masaj manual
-Masca corespunzatoare fiecarui tip de tegument

-Masajul scalpului

-Ultrasunetul

-Radiofrcventa

-Curenți bipolari

-Crema finala

Aceasta terapie este numita si mezoterapie fara ace avand practic acelasi efect de imbunatatire a tegumentului ca si mezoterapia cu ace.

Tratamentul preferat al Madonnei se bazeaza pe o tehnologie spectaculoasa de transformare a oxigenului din aer de puritate scazuta 16-18% prin intermediul unor filtre speciale in oxigen de puritate 98%, nutritia celulelor fiind crescuta de 6 ori.

SEDINTE NECESARE TRATAMENT FACIAL DE OXIGEN HIPERBARIC SI MICRODERMABRAZIUNE

-rezultatele sunt vizibile încă de la prima sedinta
-cumularea ședințelor va duce la un rezultat scontat
-se poate repeta la un interval de 3-4 saptamani

STERILIZARE INSTRUMENTAR

În locația, Sophia Tratamente, toată activitatea se desfășoară intr-un mediu steril.
Produsele de dezinfectare a aparatelor de microdermabraziune si a capetelor de oxigen hiperbaric cat si a suprafetelor sunt cele folosite în cabinetele stomatologice, urmând sterilizarea în cuptoare cu filtru UV și cuptoare cu temperaturi înalte de 220°-250°C.
În rest, toate produsele sunt sterile, sigilate și de unica folosință.

GRAD DE DURERE IN TRATAMENTUL FACIAL OXIGEN HIPERBARIC SI MICRODERMABRAZIUNE

-pe toată durata acestui tratament facial durerea este inexistentă.
-microdermabraziune nu doare
-usoara senzație astringenta
-este non-invaziv
-se poate înroși pielea sensibila

Rezultate obtinute

-efect de lifting facial
-lumineaza tenul
-restabileste conturul facial
-hidratare intensa
-elimina acneea
-stimuleaza microcirculatia

-oxigeneaza tesuturile
-elimina pungile de sub ochi
-reduce cicatricile superficiale si uniformizeaza aspectul tenului
-reda luminozitate si tonicitate tenului
-reduce petele pigmentare
-reduce in mod vizibil cuperoza
-diminueaza cearcanele

 

Alte servicii oferite de Sophia Tratamente:

1. Tratament Facial de Curatare si Hidratare 
 Un tratament facial de curățare perfecta , hidratare intensa,rezultate vizibile de la prima sedinta.Estetica faciala, lifting cosmetic,Guinot-Paris-facial Institut

2.Hydrafacial
 Tratament facial de curățare și hidratare ce îmbină proceduri de exfoliere,extractie,masaj,curățare si hidratare.
 Riduri fine,pori congestionati,acnee, pete pigmentare,puncte negre.

3. INDEPARTARE TATUAJ LASER

 Indepartare tatuaj facial, sprancene – 300 ron/sedinta.
 Indepartarea tatuajelor faciale cat si corporale cu laser este cea mai eficienta si sigura solutie.

4. MICROPIGMENTARE SPRENCENE-PRET TATUAJ SPEANCENE FIR CU FIR

 Micropigmentare sprencene 499 lei/sedinta prin tehnica pudrare, fir cu fir. Microblading fir cu fir,aspect natural. Tehnica hybrid.

5.MICROPIGMENTARE BUZE- PRET TATUAJ BUZE
 Tatuarea buzelor 499 lei/sedinta prin micropigmentare pudrare,volumizare,contur natural Perma Blend Lux. 

6. MICROPIGMENTARE BUZE AQUARELLE-PRET TATUAJ BUZE
 Micropigmentarea buzelor 499 leo/ sedinta AQUARELLE,  buze sărutate, contur,volum Goochie. 

7. MICROBLADING SPRANCENE- SPRANCENE FIR CU FIR
 Microblading-ul 499 lei/sedinta
 Este o tehnica de tatuare a sprâncenelor fir cu fir. Sprancene naturale,fire tatuate ce imita perfect firul de par .

8: MICRODERMABRAZIUNE-TRATAMENT FACIAL
 Microdermabraziune cu capete de diamant curata în profunzime coșurile, punctele negre, ajuta la îmbunătățirea circulației pe zona, pete pigmentare, acnee,riduri fine, cicatrici post acnee,piele imbatranita.

9. OXIGEN HIPERBARIC-TRATAMENT FACIAL
 Tratament facial de curatare si eliminare riduri. Se lucreaza pe un ten cu impuritati, cu pori dilatati,cicatrici, hipopigmentati, riduri fine,puncte negre.

10 TRATAMENT ACNEE CU LASER
 Acneea este eliminata rapid cu Laser anti-acnee. Tehnologia Laser tratează acneea în profunzime. Laserul reduce acneea cu viteza luminii intens pulsate.

 Alege un look impecabil în orice împrejurare!

CUM ARATA CABINETUL SOPHIA TRATAMENTE?

Bine ai venit la Salonul Sophia, unde te invitam sa-ti lasi toate grijile in afara salonului si sa patrunzi in sanctuarul frumuseții și relaxării.
Îmbinam armonia și frumusețea la cele mai înalte standarde..
Deschizând ușa Cabinetului Sophia Tratamente, pătrunzi în lumea stării de bine.
Ne place sa credem ca fiecare detaliu este conceput de Sophia Tratamente pentru ca experiență ta să fie memorabilă.
La Salonul Sophia tehnologia de ultimă generație se împlateste armonios cu metode tradiționale pentru a-ți aduce cele mai potrivite tratamente, adaptate tegumentului dumneavoastră.
Produsele pe care le folosim sunt din gama premium, atenția în îngrijire este la cele mai înalte standarde, igiena și sterilizare impecabile,echipa de specialiști profesionista cu vasta experienta,muzica ambientală relaxanta și atmosfera plina de eleganta și rafinament te induc în lumea stării de bine și relaxării în Cabinetul Cosmetic Sophia Tratamente.