Tratarea acneei cu laser - Opriți acneea

Pret redus 250 Lei

Acneea este o afectiune inflamatorie a epidermei aparuta dupa o hipersecretii a glandelorsebacee cu suprainfectia bacteriana a sebumului.Hrana pentru bacterii ce provoacă acneea este sebumul, iar acest lucru este bazeaza terapia cu laser.Tratamentul acneei se realizează prin mai multe metode: tratament medicamentos, antiinflamator, alimentar, cu creme, iar cel mai modern tratament este TRATAMENTUL cu LASER.

Tratarea acneei și laserul sunt două obiective: scaderea secretiei de sebum și inlaturarea retentiei de sebum . Aceast tratament se realizează prin acțiune directă pentru exercitarea energiei luminoase cu laser, în ceea ce privește rezervații în folii.

Lumina laser acționează asupra fibrelor de colagen din componenți foliculului pilos, contractandu-le, realizandu-se micsorarea foliculului. Obtinandu-se un volum mai mic al foliculului pilos vom obtine si un continut mai mic de sebum, continuu insuficient pentru utilizarea bacteriilor.


Tratament acneei cu laser sau a cicatricilor postacneice este o terapie locala, nedureroasa, îngrijire nuproduce radiatii ionizante, nu sunt secundare, nu producem scaderea globulelor albe sau rosii, nu reprezinta pericol de contaminare bacteriana sau virala.