JBH2TsVjTX0cvgHzuQHpvcCayA1mvhG9Cgb0xBU6Fs93x3woxtGov3DhFtCqGXUpw3ThCcV2uQP3Kg94JMCqCXUaGNSaGNScJdrhCATjvAq9CgH1whDfvhLXv2rpwcCaTgfmvW1sxQrfJMDov256TRDpCd48wAZ0uWVeJMDHGNOaH0arSs0oHcUqFNYaFdKnGMUrws40CXYaGMUruXY0GW43HXKqGterGXKqHdw4GXG0Ss42CXUaGM0oHWUrFNZtFM40FNYnGM0rye0rHMUsMXZdFM42CXUnGMUoHW0rCXZtFdKaGMUrCXZiGNLdFdSaGWUrFM40CXYnGRGnFdKnGM0rFNZ6NNY1CXYsMXZdFM42CXUnGMUoHW0rCXZtFdKaGMUrCXZiGNLdFdSaGWUrFM40CXYnGRGnFdKnGM0rFNZ6Cc8+JW9hJdqpw3ThJai=Oxigen Hiperbaric

Tratamentul Vedetelor - Oxigen Hiperbaric

Pret redus 149

Se lucreaza pe un ten cu impuritati, cu pori dilatati,cicatrici, hipopigmentati, riduri fine.Principiul de functionare se bazeaza pe infuzia in profunzime cu oxigen,in straturile dermale ale tenului.

Aceasta procedura exfoliaza celulele moarte, hidrateaza intens, lifting facial, imbunatatind circulatia sanguina. Prin jetul creat introducem pana in straturile cele mai profunde ale pielii, respectiv pana in derm, substante active ducand la o hidratare profunda, cresterea elasticitatii pielii, regenereaza pielea in urma acneei si a cicatricilor.

In urma tratamentului, tegumentul va avea un aspect luminos, sanatos si catifelat.Aparatul foloseste un dispozitiv revolutionar ce produce un jet supersonic de oxigen combinat cu ser fiziologic medical si substante medicale active, cu presiune ridicata de 200 metrii/secunda.Cu ajutorul acestui jet infuzam substante active precum: acid hialuronic, aminoacizi, vitamine A, C, E, AHA - acid glicolic, ce se aleg pentru fiecare tip de ten.

Etapele tratamentului:

  1. Sunt parcurse toate etapele curatarii superficiale. Dupa, cu ajutorul unui jet supersonic de ser fiziologic medical, ce actioneaza dirijat si controlat asupra tegumentului, urmat de un nou jet supersonic de oxigen.
  2. Curatarea tenului in profunzime de un jet fin de acid gliconic AHA. Jetul este proiectat de la o distanta de 30-50 cm de piele cu viteza supersonica, ce elimina toxinele, curata tenul in profunzime, stimuleaza drenajul limfatic si microcirculatia sanguina.
  3. Introducerea in straturile epidermei infuzie transdermica substante active (acid hialuronic, vitamine, aminoacizi, ce hidrateaza profund pielea.
  4. Masaje micro si macro la nivelul celulelor cu ajutorul ustensilelor acestui aparat
  5. Masca corespunzatoare fiecarui tip de tegument
  6. Masajul scalpului
  7. Ultrasunetul
  8. Crema finala