Micropigmentare

Pret prima sedinta - 399 RON

Pret redus 299 lei (dupa 30 zile de la prima sedința)

Aceasta procedura se realizeaza de un personal calificat,cu o vasta experienta in domeniu. La cerere se poate executa prin tehnica micropigmentarii atat sprâncene fir cu fir, umplerea acestora, pudrare cat si combinarea lor hibrid.

In pozele din secțiunea foto sunt lucrări executate de personalul nostru.

Noi punem pret pe lucrări finale naturale,ce fidelizeaza sprînceana dandu-i un aspect cat mai realistic si simetric.

Sedinta de micropigmentare trebuie să decurgă intr-un cadru adecvat astfel încât să fie proceduri, discuția cu clientul despre culoarea sau forma dorită, data de micropigmentistul salonului.Se dezinfectează zona și se aplică anestezicul timp de 20 de minute.

Se degresează zonă cu clorhexidrina și se creează formă sprâncenei, se realizează în funcție de micropigmentare, se dau indicații de respectare acasa și se programează sedinta de retus.

Procedura poate dura 50 minute și maximă 1h: 30 minute.Durerea poate fi existentă în funcție de gradul de susținere a clienților, fiind posibilă existența unor rezerve în ceea ce privește unele dintre neconforturi.

Sedinta de retus este foarte importantă pentru corectia perfectă a sprâncenele dar pentru intensificarea culorilor, de aceea se programează această sedință după vindecarea completă a zonei pe un interval de 3-4 saptamani de la prima execuție a unui tatuajului.

Pentru a fi tatuajul cosmetic poate fi ales ca micropigmentare și microblading.

Micropigmentarea este o tehnică ce presupune introducerea pigmentului în straturile superioare ale pielii.Ulterior vindecarea acestei intervenții este sprâncenele arata ca și cum sunt sunt putrate cu fard.

Cu ajutorul procedurilor de micropigmentare putem realiza brad sprâncen cu brad, umplere-sprînceană plină, pulbere, ombre.Putem executa atât de bine încât să spâncene, cât și zonele de tip contur sau umplere de culoare.