JBH2TsVjTX0cvgHzuQHpvcCayA1mvhG9Cgb0xBU6Fs93x3woxtGov3DhFtCqGXUpw3ThCcV2uQP3Kg94JMCqCXUaGNSaGNScJdrhCATjvAq9CgH1whDfvhLXv2rpwcCaTgfmvW1sxQrfJMDov256TRDpCd48wAZ0uWVeJMDHGNOaH0arSs0oHcUqFNYaFdKnGMUrws40CXYaGMUruXY0GW43HXKqGterGXKqHdw4GXG0Ss42CXUaGM0oHWUrFNZtFM40FNYnGM0rye0rHMUsMXZdFM42CXUnGMUoHW0rCXZtFdKaGMUrCXZiGNLdFdSaGWUrFM40CXYnGRGnFdKnGM0rFNZ6NNY1CXYsMXZdFM42CXUnGMUoHW0rCXZtFdKaGMUrCXZiGNLdFdSaGWUrFM40CXYnGRGnFdKnGM0rFNZ6Cc8+JW9hJdqpw3ThJai=Micropigmentare

Micropigmentare

Pret redus 199

Prin urmare, se poate realiza doar un calificat tehnic în domeniu, cu o experiență vasta, îngrijire despre cunoașterea informațiilor despre o creatură simetrie, să se notifice despre structuri pielii, astfel încât să fie rezultatul final pentru un aspect fidel fie natural.

Sedinta de micropigmentare trebuie să decurgă intr-un cadru adecvat astfel încât să fie proceduri, discuția cu clientul despre culoarea sau forma dorită, data de micropigmentistul salonului.Se dezinfectează zona și se aplică anestezicul timp de 20 de minute.

Se degresează zonă cu clorhexidrina și se creează formă sprâncenei, se realizează în funcție de micropigmentare, se dau indicații de respectare acasa și se programează sedinta de retus.

Procedura poate dura 50 minute și maximă 1h: 30 minute.Durerea poate fi existentă în funcție de gradul de susținere a clienților, fiind posibilă existența unor rezerve în ceea ce privește unele dintre neconforturi.

Sedinta de retus este foarte importantă pentru corectia perfectă a sprâncenele dar pentru intensificarea culorilor, de aceea se programează această sedință după vindecarea completă a zonei pe un interval de 3-4 saptamani de la prima execuție a unui tatuajului.

Pentru a fi tatuajul cosmetic poate fi ales ca micropigmentare și microblading.

Micropigmentarea este o tehnică ce presupune introducerea pigmentului în straturile superioare ale pielii.Ulterior vindecarea acestei intervenții este sprâncenele arata ca și cum sunt sunt putrate cu fard.

Cu ajutorul procedurilor de micropigmentare putem realiza brad sprâncen cu brad, umplere-sprînceană plină, pulbere, ombre.Putem executa atât de bine încât să spâncene, cât și zonele de tip contur sau umplere de culoare.